<

День захисників і захисниць України у Володимирі відзначили панахидою та покладанням квітів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 14.10.2022 / Володимир / , /
Перегляди
422
/ Коментарі відсутні

14-го жовтня Володимирська громада разом з усією Україною відзначає День захисників та захисниць, а також релігійне свято – Покрову Пресвятої Богородиці. На цей же день припадає 80-та річниця створення Української повстанської армії, а також День козацтва.

Вшановуючи пам’ять усіх, хто віддав життя в ім’я Батьківщини, цього дня у Соборі Різдва Христового відбулася панахида за загиблими. За душі полеглих воїнів спільно молились їхні рідні, священнослужителі, а також керівники громади та прихожани храму, повідомляють у фейсбуці міської ради.

Цього ж дня, вшановуючи пам’ять бійців, які поклали своє життя на вівтар боротьби за кращу долю для своїх дітей, жителі Володимира поклали квіти до пам’ятної дошки зі світлинами загиблих учасників АТО/ООС, що на площі Героїв та символічної могили борцям за волю України у парку «Слов’янський». До пам’ятних заходів долучились представники місцевої спілки воїнів АТО/ООС та місцеві жителі.

«Також квіти поклали і біля пам’ятника Героям ОУН-УПА, чия роль у життєписі української історії є неоціненною. Нагадаємо, що цього року свято, яке об’єднує багато поколінь українських захисників, відзначається на державному рівні під гаслом «Боролись! Боремось! Поборемо!» – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер