<

Чутки над БУГом: Юнак судиться із Гербор-Холдинг через не виплату частки інвенстицій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 20.01.2016 / Володимир / , /
Перегляди
26
/ коментарі 2

Інтернет-виданню “БУГ” повідомили, що Микола Юнак подав до суду на Гербор-Холдинг та наразі рахунки підприємства заблоковані. Офіційна причина позову – це не виплата девідендів.

Інсайдер у коментарі розповів, що між Юнаком (співзасновник холдингу) та Борбелюком (директор підприємства) наразі загострюється конфлікт та в цю ситуацію намагаються вплутати Гунчика (голова Волинської ОДА). Володимир Гунчик в цей конфлікт не вмішується, адже не хоче псувати відносини із Ігорем Палицею (голова Волинської облради).

Журналісти БУГу спробували розібратися у достовірності інформації. У телефонній розмові Олег Борбелюк відмовився будь-яким чином коментувати цю інформацію та запевнив, що відносини між нам та паном Юнаком суто ділового характеру.

Більше ж розповів по телефону Микола Юнак. Так пан Юнак повідомив, що дійсно він подав до суду на Гербор-Холдин. Так як він є співзасновником підприємства, то має право отримати свою фінансову частку при виході із керівного складу. Коли ж йому відмовили у цій частці він подав до суду 1-ї інстанції і рішення було не на його користь. Зовсім недавно, близько 2-х місяців назад Микола Юнак подав до апеляційної інстанції та виграв цей судовий процес.

На сьогодні, Гербор-Холдинг не задоволений рішенням апеляційної інстанції подав касацію. З тієї інформації, якою володіють журналісти БУГу, то дата розгляду справи ще не призначена.

На рахунок особистих відносин між Юнаком та Борбелюком, то обидва стверджують, що у них суто ділові відносини і конфлікту немає. Також, обидва підприємці запевнили, що керівництво області ніяким чином не впливає на ситуацію, адже це лише судовий процес.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 2
  1. Юнаку ще у 2014р виплатили 21млн.грн. при виході з товариства ,а йому все мало ,хоть в статутний фонд він вніс всього 49980 грн.

  2. Не знаю хто там правий, але єхидний білосніжний оскал у борбелюка вже не той що був пару літ тому.Дрібниці, але приємно.Є Бог на світі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер