<

Благодійний ярмарок відбувся у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:40 | 27.02.2017 / Володимир / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

26-го лютого у Володимир-Волинському парку “Слов’янський” відбувся третій щорічний благодійний ярмарок “Наблизимо перемогу!” на підтримку дітей учасників антитерористичної операції. 

Організатори ярмарку представники громадської організації “Об’єднання Активіст” запросили прийняти участь у заході місцевих підприємців, народних умільців та всіх хто міг допомогти в організації.

Відгукнулось чимало небайдужих людей, які пригощали кулішем, шашликами, бограчом, варениками, медовухою та іншими смачними стравами. Також організатори потурбувались й про розважальну частину – малеча грала у спортивні ігри, родини фотографувались у спеціальній зоні. Для всіх присутніх був проведений концерт, в якому взяли участь юні виконавці зі зразкової студії “Ладомир” та спеціальний гість лідер гурту “Мандри” Сергій Фоменко.

Традиційно військові пригощали стравами польової кухні та демонстрували різні види зброї. Ця демонстрація завжди збирає найбільше глядачів, особливо дітей.

Як повідомив в соціальній мережі один з організаторів ярмарку депутат Волинської обласної ради Костянтин Зінкевич – за підсумками заходу зібрано 57352 гривень і 150$, які планують витратити на потреби дітей учасників війни на Сході України.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця