<

Аби зібрати кошти на FPV-дрони військовим, волонтерка з Іванич організувала благодійний ярмарок у Володимирі

20:53 | 12.04.2024 / Іваничі, Володимир / , /
Перегляди
924
/ Коментарі відсутні

Аби зібрати кошти на придбання FPV-дронів військовим, волонтерка з Іванич Олександра Шептор разом зі своїми помічницями організувала благодійний ярмарок у Володимирі. Завдяки підтримці та небайдужості жителів міста, на допомогу Збройним Силам України вдалося зібрати майже 29 тисяч гривень.

Наразі Олександра Шептор збирає кошти на придбання FPV-дронів для 130-го батальйону, в якому вже два роки воює її рідний брат. Із необхідних 250 тисяч гривень є лише 60 тисяч. Гарним внеском до цієї суми стали кошти, зібрані на благодійному ярмарку у Володимирі.

Відвідувачі мали можливість посмакувати випічкою та різноманітними солодощами, які активістки спеціально і власноруч приготували, а також могли спробувати смачні “сухий” борщ, який волонтери заготовляють і передають бійцям на передову.

А ще жителі Володимира залюбки купували ікони, картини, красиву канцелярію, магнітики, дитячі іграшки, пледи, рушники, а також вироби й сувеніри ручної роботи та всілякі оригінальні й патріотичні дрібнички.

Чималий ажіотаж у дітей і дорослих викликала благодійна лотерея, під час якої можна було за символічну плату виграти цікаві призи. Також присутні залюбки фотографувалися біля патріотичного фотостенда з українськими прапорами, які передали бійці з передової зі своїми підписами і побажаннями.

Загалом на ярмарку команда Олександри Шептор зібрала 28 тисяч 855 гривень.

Волонтерка закликала людей допомагати активніше й не бути байдужими. Адже війна триває й хлопці на передовій продовжують боронити нашу країну, щосекунди ризикуючи своїми життями. І їм вкрай необхідна наша допомога. Активістка наголосила, що омріяну перемогу можна здобути лише тоді, коли всі українці об’єднаються і стануть надійним тилом й стабільною підтримкою ЗСУ. А FPV-дрони, на які Олександра наразі збирає кошти, за її словами, допоможуть військовим нищити ворогів.

Якщо ви не мали можливості долучитися до участі в ярмарку, проте прагнете допомогти військовим в покупці необхідних їм засобів, то можете перерахувати кошти на карту:

  • 4149 4999 9070 5111 – Олександра Шептор.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа