<

Без масок і з «Побєдою» – владика Володимир привітав ветеранів Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:06 | 9.05.2020 / Володимир / /
Перегляди
42
/ коментарів 18

У фейсбук-групі Свято- Успенського кафедрального собору Володимира-Волинського з’явилося фото митрополит Володимир-Волинського і Ковельського, керівника Володимир-Волинської єпархії УПЦ Володимира з вітанням «З Днем Победы». На фото митрополит поряд з червоною «Побєдою».

Про це першим повідомив Район.Володимир-Волинський.

«У день перемоги Митрополит Володимир звершив заупокійну панахиду над загиблими воїнами та поклали квіти і також привітали ветеранів із 75-ою річницею перемоги» – йдеться у другому дописі у цій же фейсбук-групі.

Зі світлин видно, що духівники та дехто з присутніх під час заходів були без захисних масок.

На заході також були пристуні депутати міськради від фракції «Наш край» Руслан Мороз та Максим Клим’юк. З фото видно, що вони, як і священнослужителі на заході – без масок.

Слід зауважити, що карантин ще не скасували і носіння масок – обов’язкова вимога карантинних обмежень, як і заборона проведення масових заходів.

На світлинах, оприлюднених у дописі, владика також сфотографувався на фоні раритетного червоного автомобіля ГАЗ-М20 «Побєда».

Як повідомили БУГу, автомобіль належить керівнику «Гербор-Холдинг» Олегу Борбелюку, який також був на заході.

З фото також видно, що за заходом спостерігала поліція.

Читайте також:

Фото дня: у Нововолинську День увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні чи Перемоги у Великій Вітчизняній?




коментарів: 18
  1. З Днем Перемоги! Ніхто не забутий, ніщо не забуте! А ті, хто забуває Другу світову війну, з часом забудуть Акт проголошення Незалежності України, Помаранчеву революцію, Євромайдан і Небесну Сотню, війну на Сході. Прикро за таких краян.

    • Це навпаки нам прикро за тебе. Не путай інтиреси ссср і україни. перемога комуністичного режиму над фашиським це не перемога україни а зміна окупанта.

      • Мені прикро за Вашу “грамотність”. У трьох реченнях – три граматичні помилки. Мовчу про пунктуацію. Та й слово “Україна” двічі написано з малої літери. Ганьба.

      • кляті окупанти.. стільти доріг набудували, шо зараз нема сил все відремонтувати…

  2. Може пора не обманювати людей ,а називати речі своїми іменами ,бо ця церква -це Московький патріархат ,а попи чомусь бояться називатисьб своїми правильними іменами ,і дурятиь людям голову ,що ніяк їх не красить .

    • А Петра Сатанюка там не бачили? Все життя з георгівською стрічкою бігав, в соборі на кожне свято “велимишановний” речь толкав, а тепер проти руського міра бо там опоненти. Петре вам в мусульмани пора, ви ще тільки там не були.

  3. Хороший контингент. Скажи мені, хто твій друг і я скажу хто ти (народне прислів”я).

  4. Скільки б ви зубами не клацали, шановні поцріоти, а наша церква була, є, і буде завжди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер