<

АНКЕТА: Ірина Ліщук вміє швидко випікати торти та знає, що просити в золотої рибки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 7.02.2019 / Володимир / /
Перегляди
24
/ коментарів 6

Першою жінкою, яка прийняла запрошення рубрики “АНКЕТА” стала Ірина Ліщук, начальниця організаційно-аналітичного відділу виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.

Правила рубрики не змінні: гість має відповісти на 30-ть питань, при цьому немає часу на роздуми.

Ірина Ліщук розповіла, що полюбляє випікати торти і вишивати бісером. Відповіла на запитання, чи має фейкові акаунти у Фейсбук та ще багато іншого. Деталі у відео:




коментарів: 6
  1. 1.Чому ви підіграєте на стільки цинічно міькому голові що у свою чергу вас так принижує в очах жителів і активних громадян міста? І чи підозрюєте ви що це усі розуміють?!
    2.Яку роль ви вибрали аби небути замішаній у ситуації яка склалась з директором дитячого садку який знаходиться у місті по вул Ковельській із приниження вихователя? Якби у вас були повноваження чи звільнили ви б деректора дитячого садка, чиж все таки і тут ви підіграєте на користь влади!?

    • До Risto . Думаю , що тут ніхто нічого коментувати не буде. Адже кажуть , ці дві жінки в свому прагненні мати владу є майже однакові і щоб керувати можуть йти” по кістках” …

  2. жаль , що не прозвучали такі питання до пані Ліщук
    1. Де вона навчилась мистецтву так “добре” служити своїм начальникам.
    2. Чому вона вважає майже всіх теперішніх депутатів міської ради … недалекими і це в більшості випадків проявляються в її безпосередній діяльності як очільника відділу …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця