<

“Амілі” заборонили класти асфальтне покриття на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:38 | 8.11.2016 / Володимир / , /
Перегляди
14
/ коментарів 6

На брифінгу із журналістами місцевих ЗМІ, 8-го листопада, міський голова Володимира-Волинського повідомив, що вдалось добитись заборони на проведення асфальтоукладних робіт для підрядної організації “Аміла”. Таке рішення є результатом численних звернень в різні структуру обласного та державного значення, а також підтримки нардепа Гузя у вирішенні цього питання.

Як зазначив Петро Саганюк, 7-го листопада на обласному рівні була зібрана нарада та вирішено, що для проведення ремонтних робіт підрядна компаія “Аміла” візьме субпідрядника, котрий вкладатиме асфальтне покриття.

“Я в суботу зранку проїхався подивився, то мене почали “чорти брати”. Знайшов керівництво “Аміли”, знайшов губернатора, переговорив з Ігорем Володимировичем (Гузем – ред.). Ми підняли все, що можна.

Вчора я також мав розмову з губернатором, з Ігорем Гузем, ми наробили “тарараму” такого, що лист пішов в Укравтодор у Київ, до губернатора, до нардепа офіційний тож відправили. І вчора в області було засідання в ОДА. Десь після 20-ї години звонить мені Іван Мирка (начальник департаменту інфраструктури області), що прийнято рішення про заборону “Амілі” класти асфальт, а зобов’язали взяти субпідрядчика, який зможе якісно положити асфальт.” – зазначив Петро Саганюк.

Також мер додав, що субпідрядну організацією може стати “Магістраль” із Луцька, або ж із Ковеля. Протягом двох днів мають визначити субпідрядника та продовжуватимуть ремонт вулиці Ковельської.

Нагадаємо, що по завершенню ремонту двох відрізків однієї з основних вулиць Володимира-Волинського, жителі містагостро розкритикували ремонтні роботи.




коментарів: 6
  1. В Володимирі “Аміла”, в Нововолинську “Сантехмонтаж”.
    Так Саганюк всіх на ноги підняв, і губернатора і депутата. В Нововолинську, під вікнами мера новий асфальт, біля стадіону з такими калюжами, що інспектору Лялі “з головою”. Та й на інших ділянках не краще. Між школою №7 та басейном, просто кинули асфальт, та закатали, на новому асфальті на калю泥. а озера, хоча похилу там дуже достатньо. А мер нагороджує керівника за професіоналізм. Саганюк обпікся з “Сантехмонтажом”, тепер не хоче бачити його в Володимирі.

    • Всюди Саганюк,під носом гляньте що робиться,критиканти,луцькі давно б зробили і забули!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця