<

Через незадовільну якість і критику “Аміла” знімає нове асфальтне покриття на другому відрізку вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:55 | 7.11.2016 / Володимир / , /
Перегляди
0
/ коментарів 9

7-го листопада на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському підрядна організація “Аміла” розпочала знімати асфальтне покриття, яке поклала два дні тому.

Журналіст інтернет-видання “БУГ” намагалась поспілкуватись із керівником робіт, але він відмовився мотивуючи, що в нього обід. Однак на запитання “коли продовжите роботи?” все таки відповів – “коли буде сухо”. Працівники ж також сказали: “нічого не знаю, сказали знімати – то й знімаємо”.

Нагадаємо, що 4-го листопада ввечері підрядна організація завершила роботи на другому відрізку вулиці. Водночас, вже зранку 5-го листопада відремонтовану ділянку розкритикували водії та пішоходи. Незадоволення висловили і представники місцевої влади.

Як раніше повідомляли, незадовільну якість виконаних робіт керівництво компанії пояснило тим, що роботи проводились вночі і комп’ютер дав збій при асфальтоукладних роботах.




коментарів: 9
  1. А тепер ше й рахунок за демонтаж виставлять! А наша влада на чолі з …. це проплатить.

  2. ТРЕБА ЗАБОРОНИТИ ЗАКОНОДАВЧО ПРОВОДИТИ КАПІТАЛЬНІ РЕМОНТИ ДОРІГ В ОСІННЬО-ЗИМОВІ ПЕРІОДИ

    • спочатку кладемо новий асфальт , далі все знімаємо , далі другий раз кладемо новий, а може вийде добре зробити , а якщо ні знову знімемо і знову покладемо , а чого хвилюватись , грошей то повно , аж майже 10 мільйонів , вистарчить це і 10 раз зробити , навіщо хвилюватись та ще на свою кишеню вистарчить , дороги це завжди був хороший клондайк і для влади і для будівельників.

  3. Немає куди грошей діти. А от другорядні вулиці краще б зробили. Пішохідні доріжки. А то ходиш і болото місиш. Та думаеш як то не впасти.
    Вул луцька, зимнівська

  4. Може вже пора відказатись від такого виконавця робіт .В нас є міська влада ,яка повинна діяти і не говорити ,що нічого не можна зробити .Дощ який пройшов ,показав як покладений асфаль і не потрібно ніяких лінійок і проізду по асфальту ,і ще одне ,як там буде сходити дощова ,або снігова вода ,чи може я чогосьть не розумію ?

  5. а на вулиці Клима Савури що робиться.Багнюка по коліна.Хоч би яку гравійку висипали.Ганьба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота