<

Активіст з Володимира анонсував багатосерійне розслідування з аудіодоказами щодо сміттєзвалища та назвав смерть Козичка «загибеллю»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:42 | 17.10.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
15
/ коментарі 3

Активіст з Володимира-Волинського Тарас Сватко опублікував відеоролик-анонс аудіофільму «Гроші на смітник» проекту «По той бік закону». У дописі до відео він зазначає, що аудіофайли йому передав уже покійний директор КП «Полігон» Олександр Козичко з проханням опублікувати, якщо з ним щось трапиться. За словами Сватка, вони тісно спілкувались перед смертю Козичка і «грали свої ролі».

Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

“Перепрошую за те, що витримував довгу паузу і не публікував отримані матеріали. Дотримувався правил гри, яку ми спільно вели з Олександром Івановичом Козичко.

Я мав дочекатись закриття кримінального провадження по будівництву сміттєзвалища, щоб ще раз довести нікчемність
правоохоронної системи. В цьому місяці справу було закрито. Отож, поїхали…

Найперше, хотів би принести щирі співчуття родині загиблого (і це не опечатка). Не міг цього зробити раніше через причини описані вище. За кілька місяців до трагічної загибелі ми дуже багато спілкувались з Олександром Івановичем. Я його не впізнавав. Це була наче інша людина. Напевно, щось-таки він відчував…

В розмовах Іванович щиро каявся, розуміючи, що вчиняв ганебні вчинки, прощення яким немає… До цього я думав, що багато знаю про різні бюджетні махінації, але розповіді Олександра Івановича відверто шокували мене.

Він розповів всю правду про будівництво сміттєзвалища і ми домовились, що на суді я дам покази з доказами причетності до цієї справи різних посадових осіб. Звичайно ж, що ми повинні були грати й надалі свої ролі для конспірації, а тому – він заперечував проти мого клопотання в судовому процесі. Вся надія була на прокурора, який виявився ніяким…

Олександр Іванович говорив мені, що хоч я і скотина рідкісна (бо не даю спокійно красти і жити людям) )), але він мене поважає та знає, що я буду відстоювати справедливість до кінця. А тому, під час однієї з таких зустрічей, він надав мені серйозну “зброю”.

В нас виникла домовленість, згідно з якою я повинен був опублікувати певний контент, якщо б з його власником щось трапилось… Він хотів, аби люди знали правду. Отож, моїм обов’язком є виконання даного слова.

Я думаю, ви мене зрозумієте, якщо я не буду опубліковувати абсолютно всі аудіо/відео файли. Ситуація така, що я повинен перестрахувати себе від тиску з боку впливових посадовців на мене, чи моїх близьких. Скажу відверто. Деякий контент мене шокував…”




коментарів: 3
  1. Тому ця система погрожує жікам, що добиваються законних квартир для дітей, бо самим вже й жити там нема сил,.. Ця система поряд в лікарні, ЦНАПІ, поліції скдах, школі, училищі, виші, система що втягла багатьох. Багатьох слід не просто судити, а все конфіскувати нажите незаконно, від десятків квартир і земділянок, до мільярдів, не облікованих, схованих по підземних ходах монастирів. Уявіть: які резерви з’являться у міста?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця