<

Комунальники скаржаться на мешканців Володимира, які створюють на вулицях міста стихійні сміттєзвалища

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 19.07.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1357
/ коментарів 6

У районі вулиць Олега Ольжича та Залізничної 17-го липня городяни викинули сміття просто посеред дороги.

Варто зазначити, що сміттєві контейнери на той час вже були порожні, бо автомобіль КП «Полігон» вивіз сміття з даної площадки, – повідомляють на сторінці комунальників у фейсбуці.

Жителям міста нагадують, що чисто не там де прибирають, а там, де не смітять. Варто вчитися дбати не лише про власну домівку, а й про місто в якому живеш, про чистоту й порядок в них, адже благоустрій громади – спільна справа усіх його мешканців.

“Буде дуже прикро і соромно, коли світлини тих, хто свідомо засмічує місто в якому живе, будуть виставлені на широкий загал!” – додають комунальники.




коментарів: 6
  1. Це в українців в крові, тут вакцина ніяка не допоможе, так що шановні прибирайте і “не скігліть”

  2. А я к машина забирає мусор і губить з ящиків і розкідає по дорозі і їде залишає все то нічого!!!

  3. Біля сміттєвих баків, які навпроти Друкарні у Володимирі завжди купи сміття, хоча комунальники його вивозять. Багато автомобілів, які їдуть в сторону центру зупиняються і викидають сміття. Таке відчуття, що люди не хочуть платити за вивіз сміття і просто по дорозі викидають в найближчі сміттєві баки.

    • Так баки для того і стоять щоб в них викидати сміття. Гірше коли біля них викидають. Плюс до того заборонили спалення на своїй землі і люди сунуть все на смітник. Мені на приклад теж десь потрібно подіти вітки з дерева. І що ви пропонуєте робити? Тільки на смітник.

  4. Весь приватний сектор повинен платити з вивезення сміття ,а адміністрації не треба чекати поки прийдуть в ЦНАП заключати договір з “Полігоном ” ,а самим пройтися по дворах .

    • Ви не праві. Приватний сектор теж платить. Наприклад. Мені та сім’ї що місяць приходить платіжка. І ми її оплачуємо навіть перебуваючи за кордоном по пів року. А в ЦНАПі договір на вивіз сміття не заключають. Тільки з фірмою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця