<

У Володимирі-Волинському відбувся фінал спортивних обласних змагань «Веселі старти»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:48 | 19.02.2019 / Володимир / /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

16 лютого 2019 року в місті Володимир-Волинському на базі спортивного комплексу «Олімп» міського центру ФЗН «Спорт для всіх» відбувся фінал обласних змагань «Веселі старти» серед учнів 3-4 класів під гаслом «Здорові діти – здорова нація».

У змаганнях взяли участь 24 команди-переможниці ІІ етапу обласного фестивалю «Веселі старти» з районів, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад (ОТГ). Всього цей спортивно-масовий захід залучив понад 4400 дітей.

Спортивна програма «Веселих стартів» складалася з п’яти комплексних естафет: «Фітбол», «Влучний кидок», «Флорбол», «Фрізбі» та «Хрестики нулики».

За підсумком проведених змагань перемогу отримала команда НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів-ліцей» № 1 ім. Євгена Шабліовського Камінь-Каширського району, срібним призером стала команда смт Стара Вижівка, яку представляла команда НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-гімназія» та третьою стала команда ЗОШ І-ІІІ ст. Прилісненської сільської ради ОТГ Маневицького району.

Після завершення напружених змагань в естафетах, відбувся конкурс дитячого малюнка на тему «Спорт для всіх» – за здоровий спосіб життя».

 Переможців та призерів обласного фестивалю нагородили кубками, медалями, грамотами та дипломами відповідних ступенів, а також призами від Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»  та ГО «Відділення НОК України у Волинській області».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер