<

Вбивцю, який ножем смертельно поранив сина Локачинського селищного голови, відправили до СІЗО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:32 | 30.05.2019 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Зловмисників, які 6 квітня завдали смертельних ударів сину Локачинського селищного голови Артема Іуса, днями затримали на Волині. Один із них – Андрій Дудка – 30 травня у суді розповів про обставини того трагічного вечора.

Як розповідає Дудка, він завдавав удар за ударом ножем заради самооборони. Про це у фейсбук написав блогер Олександр Барабошко, – передають Волинські Новини.

«Сьогодні на лаві підсудних Дудка сам, хоча в той вечір він був разом зі своїми «побратимами». Люди, які тренувалися в залах та на патріотичних вишколах, кількох захищалися від одного Артема ножами. Хоча людьми їх називати напевно перебільшення.

Ховався Дудка у волинських лісах, розповідає, що був на вишколі без зв’язку.

Дудка член ВГО «Сокіл», в той вечір з ними були й інші «побратими» з цієї організації. Все вішають на Дудку, інший учасник раптово став свідком.

Дудку відправили в СІЗО без права застави», – йдеться у дописі Барабошка.

Нагадаємо, у ніч на 6 квітня невідомі напали на хлопця у київському пабі. Він отримав 13 ножових поранень. Відразу після інциденту двадцятирічному Артему провели дві операції, згодом – ще три. Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 21 квітня хлопець помер.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер