<

В РНБО висловилися щодо загрози війни з білоруссю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:17 | 23.03.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
742
/ коментарі 2

Українська армія готова до можливої військової загрози з боку білорусі.

Про це секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов сказав в ефірі інформаційного телемарафону, – передає УНІАН.

Він зазначив, що російський уряд намагається залучити білорусь до вступу у війну проти України, у тому числі за допомогою фінансових преференцій у вигляді постачання нафти, газу, кредитів.

“Вони намагаються в будь-який спосіб залучити збройні сили (Білорусі) до цих речей. Ми думаємо, що у білоруського народу є розуміння, що цього робити не треба, але якщо вони прийдуть на нашу територію, я про це неодноразово казав, як більшість рашистів, вони будуть відправлятися в чорних поліетиленових пакетах”, – наголосив Данілов.

Секретар РНБО також переконаний, що шансів у наступу з боку Волині у російських військових теж немає.

Він також зазначив, що рух ворога на Півдні наші військові успішно стримують.

Також Данілов прокоментував відсутність міністра оборони рф сергія шойгу в медіапросторі.

“На сьогоднішній день там не тільки шойгу немає, там багато генералів, які вже не виходять на зв’яʼзок. У них уже багато генералів, яких вони поміняли, щоб з новими силами робити наступ, але я можу сказати – їм це не допоможе”, – зазначив він.

Також він додав, що зараз у росії відбувається “зʼясування стосунків” між різними структурами.

“ФСБ тикає пальцями, що це військові недопрацювали, військові кажуть, що це не допрацювали інші структури”, – зазначив Данілов.




коментарів: 2
  1. треба готуватись до зустрічі пшекських визволителей. Чи сябровських. Полюбе треба дістати і почистити від пилюки таблички з старими назвами деяких вулиць. Шо з цього приводу думае наш бандеро-комсомолець ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер