<

Універсіада-2019: Україна здобула 20 медалей та посіла 11 сходинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:04 | 15.07.2019 / Новини / , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Збірна України на Всесвітній Універсіаді у підсумку здобула 20 нагород (шість золотих, сім срібних, сім бронзових) і посіла десяте місце у медальному заліку та 11-е у загальнокомандному заліку серед 170 країн-учасниць.

Про це повідомляє Укрінформ.

Україну в Неаполі представляли 160 спортсменів. Вітчизняні студенти змагалися у баскетболі, волейболі, спортивній гімнастиці, художній гімнастиці, дзюдо, легкій атлетиці, плаванні, стрибках у воду, стрільбі з лука, тенісі, тхеквондо, фехтуванні та футболі.

Переможцями студентських Ігор-2019, які вибороли золото, у складі збірної України стали: легка атлетика — Марина Бех-Романчук (довжина), Ольга Корсун (потрійний), Юлія Чумаченко (висота), Ірина Климець (молот), жіноча естафета 4х400 метрів (Марія Миколенко, Анастасія Голєнєва, Катерина Климюк, Тетяна Мельник); художня гімнастика — Єва Мелещук (булави).

Срібні та бронзові нагороди українські спортсмени завоювали: у баскетболі (чоловіки); легкій атлетиці — Сергій Регеда (молот), Ірина Геращенко (висота), жіноча команда у ходьбі на 20 км (Олена Собчук, Марія Філюк, Валентина Мирончук); художній гімнастиці — збірна України (вправи з п’ятьма м’ячами, групове багатоборство, вправи з трьому обручами і двома парами булав), Єва Мелещук(обруч, стрічка); стрільбі з лука — Артем Овчинніков, Поліна Родіонова, Ірина Хочина; тхеквондо — Ірина Ромолданова, Денис Вороновський; дзюдо — Ганна Антикало.

Загальнокомандний залік Універсіади в Неаполі впевнено виграла збірна Японії — 33 золотих, 21 срібна, 28 бронзових медалей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер