<

Укрзалізниця з 1-го березня підвищує зарплати своїм працівникам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:29 | 25.02.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Глава правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун повідомив, що з 1 березня тарифні ставки і посадові оклади залізничників буде підвищено на 25%.

Про це він розповів у соцмережі, новину передає «Преса України».

Як розповів Балчун, йому вдалось досягти домовленості із профспілками щодо підвищення платні працівникам. Відповідний протокол був підписаний із членом правління Желько Марчеком.

«Мені дуже прикро, що сьогодні маємо ситуацію, коли залізничники за рівнем зарплатні далеко позаду з-поміж інших галузей. Повторюю, схожа ситуація була, коли я свого часу прийшов у PKP Cargo. Коли йшов з компанії – зарплата залізничників стала набагато більшою, ніж загалом у промисловому секторі», – заявив він.

Балчун пообіцяв і наділі відстоювати інтереси свої співробітників. Зокрема невдовзі буде презентована уряду стратегія розвитку кампанії.

Також він наголосив, що подальше підвищення посадових окладів та ставок для працівників компанії можливе після підвищення тарифів на вантажні перевезення.

«Думаємо, найближчими днями разом з профспілками вийдемо у публічну площину із заявою про наші спільні кроки у відстоюванні інтересів компанії і її працівників», – підсумував Балчун.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа