<

Українська художниця створила портрет Порошенка з обгорток шоколаду і снарядів із Донбасу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:41 | 29.03.2019 / Новини / , /
Перегляди
13
/ коментарі 2

Українська художниця Дар’я Марченко зробила величезний портрет президента Петра Порошенка. Для його створення вона використовувала обгортки приблизно 20 кг солодощів і 4 000 снарядів, зібраних у зоні війни на Донбасі. Картину художниця назвала «Обличчя корупції» (The Face of Corruption).

Яскравий образ Порошенка, зроблений з різнокольорових обгорток кондитерських виробів марки Roshen і обрамлений кулями, займає половину стіни київської квартири Марченко, пише TheБабель, посилаючись на AFP.

«Є відчуття, що нам запропонували солодке, але не дали його. Так що ж у нас є? У нас є порожня обгортка — залишки», — сказала художниця, маючи на увазі нездійснені надії через п’ять років після революції.

«Це також символ бізнесу… Бізнес є пріоритетом нашого президента», — додала вона.

У 2015 році Дар’я Марченко і Даніель Д Грін разом створили картину «Обличчя війни» — портрет президента Росії Володимира Путіна, зроблений з понад 5 000 патронів, зібраних на Донбасі. Після цього пара отримала погрози та вирішила залишити країну.

Працюючи у США, вони привернули увагу ще однією масштабною роботою — цього разу портретом президента Дональда Трампа, зробленим із монет і фішок казино.




коментарів: 2
  1. Залишила країну… Отримала погрози… Як все це знайоме! Ми всі тут в Україні – дрімучі козли. Особливо, у Нововолинську. Комуністична мафія керує нами від самих початків створення незалежної Української Держави в 1991 році. Але, нам те байдуже. Ми виїдемо, емігруємо, сп’ємося, обколемося, обкуримося, задихнемося від викидів “Кроно-УА” та ОЖК… обсеремося, обісцимося й обригаємося, помремо від раку й СНІДу, вічно терпітимемо місцеву владу і будемо наймовчазнішими рабами у “зоні сапогізму”, кланятимемося і битимемо поклони… – аби лишень ніхто нам не заважав ці смертельні номери виконувати. Бо ми “завоювали” право на ці “свободи” на Майданах і в революціях гідності. Яка ти дурна та перелякана нововолинська громадо. Слава КГБістсій мафії!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер