<

У Житомирській області в ДТП загинуло 2 людини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 9.12.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Рятувальникам довелося деблокувати постраждалих водіїв і двох загиблих пасажирів із понівечених авто У Житомирській області в с. Любмирівка Бердичівського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло двоє і травмувалося ще четверо людей.

Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники на місці події з’ясували, що відбулося лобове зіткнення автомобілів Renault Logan і Toyota Corolla.

“Від удару двоє пасажирів і водій Renault опинилися затиснутими конструкціями. За допомогою бензоріза та шанцевого інструменту фахівці Служби порятунку деблокували спочатку водія, а вже потім двох пасажирів.

З’ясувалось, що пасажири загинули на місці події”, – йдеться в повідомленні. Своєю чергою в транспортному засобі Toyota перебувало троє людей.

“До прибуття бійців ДСНС двом пасажирам, які отримали незначні травми, допомогли вибратися з автівки очевидці події. А водію затиснуло нижні кінцівки конструкціями автівки. Користуючись гідравлічним інструментом, рятувальники обережно розтиснули частину автівки, на яку прийшовся удар, дістали чоловіка та передали до карети “швидкої”.

Потерпілих госпіталізували до Бердичівської центральної районної лікарні з різними ступенями важкості”, – доповіли у відомстві.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця