<

У Росії стався вибух на піротехнічному заводі: щонайменше 2 людини загинули

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 20.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
У місті Гатчина в Ленінградській області стався вибух на піротехнічному заводі «Авангард», щонайменше двоє людей загинули.

Зазначається, що місцева влада створила оперативний штаб, який встановлює всі обставини вибуху, – пише Громадське.

«На заводі «Авангард» у Ленінградській області стався технологічний вибух без подальшого загоряння», — повідомили рятувальники ТАСС.

В МЧС Росії повідомили, що від вибуху двоє людей загинули, ще троє постраждали. За попередніми даними, вибух стався у цеху з виробництва піротехніки.

За даними телеграм каналу Mash, внаслідок вибуху щонайменше двоє людей загинули, ще чотири постраждали. Декілька людей досі під завалами.

Рятувальники розповіли, що через вибух загорілися три автомобілі, що стояли біля заводу. Водночас в МЧС запевнили, що небезпеки для домівок, що розташовані поруч, немає.

За інформацією «РИА Новости», будівля заводу, в якому стався вибух, повністю зруйнована. Площа руйнування складає 7,5 тисячі квадратних метрів.

Джерело ТАСС у екстрених службах повідомило, що в лікарню в Гатчині доставили п’ятеро людей, один з них у важкому стані. Також співбесідник видання додав, що під завалами залишаються троє людей, серед яких одна дитина. Водночас місцева влада спростувала інформацію про дитину під завалами.

Губернатор Ленінградської області Олександр Дрозденко виїхав на місце події.

«Вибух на заводі піротехніки в Гатчині. Попередньо побутовий корпус», — написав він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця