<

У Рівному спалили автомобіль кандидата в нардепи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:41 | 19.07.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Вночі, 19-го липня, близько 3:00 в Рівному горів автомобіль «Ford Courier», який був припаркований поблизу «Народного дому».

Поліцейські встановили, що транспортний засіб належить 66-річному жителю села Дерев’яне Рівненського району. Втім, на автомобілі були розміщені наклейки з логотипом однієї з політичних сил та кандидата в народні депутати, а в салоні знаходилися листівки політичного спрямування, – повідомляє прес-служба поліції Рівненської області.

Пожежу було ліквідовано о 03:10. Вогнем пошкоджено лобове скло, капот, частково мотор та салон.

З місця події правоохоронці вилучили пластмасову каністру із залишками паливно-мастильних матеріалів і факел, яким було занесено вогонь. 

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. 

Сайт Західний аргумент повідомляє, що автомобіль був обклеєний агітаційними матеріалами кандидата в народні депутати від ВО «Свобода» по 152 виборчому округу Олега Осуховського.  Жертв та постраждалих внаслідок інциденту немає. До гасіння пожежі залучали дев’ятьох рятувальників та дві одиниці техніки.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер