<

У Непалі впав пасажирський літак: загинуло щонайменше 29 осіб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:32 | 15.01.2023 / Новини / /
Перегляди
133
/ Коментарі відсутні

На злітно-посадковій смузі міжнародного аеропорту Покхара в Непалі впав літак авіакомпанії Yeti Airlines. Відомо, що на борту було понад 70 осіб.

Про це з посиланням на The Kathmandu Post пише 24 канал.

Місцеві ЗМІ зазначають, що на борту було 72 особи. Зараз на місці трагедії ведуться рятувальні роботи.

На борту ATR 72 авіакомпанії Yeti Airlines, перебувало 68 пасажирів і 4 члени екіпажу. За інформацією ЗМІ, співробітники екстрених служб виявили на місці падіння літака тіла.

На місці аварії виникла сильна пожежа. Спершу повідомили, що всі пасажири та члени екіпажу літака загинули. Однак згодом зазначили, що загинуло 29 осіб.

Також зазначають, що на борту було четверо громадян Росії.

Причини авіакатастрофи наразі невідома. Повідомляється, що літаку було 15 років.

Прем’єр-міністр Пушпа Камал Дахал заявив, що літак летів зі столиці Катманду до Покхари в центральній частині Непалу. Він закликає співробітників служби безпеки та громадськість допомогти в рятувальних операціях.

Пілот літака направив лайнер у бік ущелини, щоб уникнути падіння на населений пункт. Місцеві жителі, які бачили момент авіакатастрофи, розповідають, що літак був направлений до ущелини річки.

Курортне місто Покхара розташоване за 200 кілометрів від Катманду. На фото та відео видно згустки диму, що підіймаються з місця аварії.

Минулого року під час падіння літака на схилі гори в Непалі загинули 22 людини. У 2018 році пасажирський літак США – Бангладеш розбився при посадці в Катманду, тоді загинуло 49 із 71 людини на борту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця