<

На Бєлгородщині впав військово-транспортний літак Іл-76

12:01 | 24.01.2024 / Новини / /
Перегляди
348
/ Коментарі відсутні

У Бєлгородській області рф впав військовий транспортний літак Іл-76. У росії стверджують, нібито він перевозив військовополонених українців.

Зранку 24-го січня губернатор Бєлгородської області Гладков заявив, що у регіоні збили безпілотник та оголошували сигнал ракетної тривоги, пише Громадське.

Вже о 10:48 він заявив, що у Корочанському районі «сталася подія», на місці працюють слідча група та співробітники МНС.

За даними російських телеграм-каналів «112» та Mash, які повязують з російськими силовиками, у регіоні впав військовий літак Іл-76. Водночас «Крымский ветер» пише, що це був Ту-154.

Зазначимо, Іл-76 — радянський важкий військово-транспортний літак, призначений для транспортування і десантування особового складу, техніки та вантажів різного призначення. За даними російського телеграм-каналу, на борту літака було 63 людини, вони загинули.

Українська правда з посиланням на джерела у Силах оборони пише, що збиття російського Іл-76 — це робота ЗСУ. Також у Генштабі повідомили виданню, що літак перевозив ракети до комплексів С-300, якими росіяни обстрілюють Харківщину.

Тим часом кремлівські ЗМІ із посиланням на Міноборони росії пишуть, що на борту Іл-76 нібито були 65 українських військовополонених, який перевозили для обміну.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця