<

У МОЗ назвали сервіси, за допомогою яких можна дізнатися про безкоштовні ліки та обстеження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:06 | 6.09.2022 / Новини / , /
Перегляди
93
/ Коментарі відсутні

Де отримати безкоштовні ліки та пройти безоплатні обстеження, можна дізнатися за допомогою мобільних сервісів, розроблених організацією «Ліки-контроль».

Про це повідомляють у Міністерстві охорони здоров’я.

Сайт і мобільний додаток “Ліки Контроль” містять повну інформацію про зареєстровані в Україні ліки та інструкції до них. Тут можна не тільки дізнатися, які ліки можна отримати безоплатно, але й знайти аналоги препаратів.

На сторінці “Ліки для онкохворих – підпишись на життя” пацієнти можуть дізнатися про надходження безкоштовного препарату у конкретний регіон.

Чат-бот “Лікуйся” допоможе пацієнткам із раком молочної залози, з його допомогою можна дізнатися про безоплатну діагностику і лікування у регіонах.

У чат-боті “Спитай Гриця” міститься інформація про програму “Доступні ліки”. Покаже, чи можна отримати препарат безоплатно, розповість, як і у кого взяти електронний рецепт і в якій аптеці отримати.

Освітній чат-бот “Ролики для лікарень” містить відео на популярні медичні питання теми. Зокрема, як лікуватися безоплатного, отримати електронне направлення тощо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця