<

Уряд звільнив держсекретаря МОЗ та призначив заступника міністра охорони здоров’я

07:33 | 2.03.2024 / Новини / /
Перегляди
188
/ 1 коментар

Кабінет Міністрів України на своєму засіданні ухвалив кадрові рішення про призначення заступника міністра охорони здоров’я та звільнення державного секретаря.

Про повідомив у телеграмі представник уряду в Верховній Раді Тарас Мельничук.

За його словами, Кабінет Міністрів України ухвалив розпорядження: про призначення Копача Ігоря Миколайовича заступником міністра охорони здоров’я та про звільнення Солодкої Інни Василівни з посади державного секретаря міністерства охорони здоров’я.

Довідково: Кабінет міністрів затвердив Інну Солодку на посаді  держсекретаря МОЗ у грудні 2019 року. До цього вона пару місяців виконувала обов’язки державного секретаря відомства.
З 2003 по 2013 рік працювала у міністерстві юстиції України. Протягом 2013-2015 років обіймала посаду керівника служби – головного радника голови Вищої ради юстиції України. З квітня 2015 року по вересень 2019 року вона працювала  в Державній служби з питань геодезії, картографії та кадастру.




один коментар
  1. замість тих міністрів з секретарятми, які, вибачте нікому не мягко кажучи вср… “здалися ” краще напишіть що там біля Суходол за біда вночі сталася що 2 поліцейські машини летіли а потім через деякий час швидка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця