<

У Львові та області пролунали вибухи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:43 | 15.05.2022 / Новини / , /
Перегляди
1313
/ Коментарі відсутні

Вранці 15-го травня мешканці Львівської області чули вибухи. Ракета влучила у військовий об’єкт.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Очевидці повідомляють, що під час повітряної тривоги, яка тривала на Львівщині з 3:07 по 5:22, у місті та області було неспокійно. Було чутно звуки, які нагадували вибухи.

Детальної інформації від офіційних джерел – поки немає. Сповіщення про вибухи з’явились також у застосунку “єТривога”.

За інформацією депутата міськради Ігоря Зінкевича, загалом пролунало 6 вибухів, але всі – успішна робота ППО.

Підтвердив інформацію про авіаобстріли голова Львівська ОВА Максим Козицький. Відомо, що ракета влучила у військовий об’єкт.

“Сьогодні, 15 травня, близько 04:30 був ракетний удар по одному із об’єктів військової інфраструктури. Станом на цю годину інформації про загиблих та травмованих немає. Наявність та характер руйнувань уточнюється”, – написав Максим Козицький.

“Сили ППО збили 2 ракети. Вибухи, які було чутно у Львові – це власне наслідок роботи протиповітряної оборони. Дякуємо, що бережете нашу безпеку! Цього разу ціль була за 15 кілометрів від кордону з Польщею, ЄС і НАТО. Дальність запущених ракет – 1,5 тисячі кілометрів. Тепер розмови пропагандистів про необхідність денацифікації Польщі не виглядають просто п’яними криками. Москаль дуріє від безвиході. Ходіть в укриття і бережіть себе!”, – написав у фейсбуці міський голова Львову Андрій Садовий.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер