<

У Луцьку п’яний водій пропонував поліцейським два “косаря”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:28 | 8.07.2017 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У ніч на 4 липня на вулиці Рівненській в Луцьку патрульні затримали водія автомобіля BMW з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік порушив ПДР, перетнувши подвійну суцільну смугу, а після затримання пропонував поліцейським хабар. 

Як повідомляють представники правоохоронних органів, пройти перевірку на алкотестері чоловік відмовився.

“Громадянин постійно комусь телефонував і пропонував нам “вирішити справу дружно”, — кажуть патрульні, що зупинили водія.

Коли ж інспектори патрульної поліції доставили громадянина до наркодиспансера для освідування, водій запропонував поліцейським неправомірну вигоду. Чоловіка попередили про відповідальність, яка передбачена за такі дії. Після цієї розмови порушник знову відмовився від перевірки на стан алкогольного сп’яніння.

Повернувшись на місце події разом із водієм, патрульні взялись за складання адміністративних матеріалів.

Цієї миті водій-порушник примудрився запхати гроші до кишені одного з поліцейських. Патрульний негайно викинув звідти гроші й викликав на місце події працівників управління внутрішньої безпеки й слідчого, щоб зафіксувати факт спроби дачі неправомірної вигоди. На чоловіка склали адмінматеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ст. 122 (Порушення ПДР) КУпАП”, – поширила допис Патрульна поліція Луцька на своїй сторінці у Фейсбуці.

https://www.facebook.com/police.gov.ua/videos/vb.1605714813030380/1907821479486377/?type=2&theater

Правоохоронці зауважили, що крім адміністративної відповідальності, водієві загрожує ще й кримінальна. Справою займаються слідчі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця