<

У Луцьку за день спіймали 9 водіїв-порушників, що порушили правила паркування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:35 | 2.02.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

У Луцьку 31 січня інспектори  муніципальної варти провели черговий  рейд і склали 9 протоколів на водіїв, які залишають свої автомобілі на тротуарах, зелених зонах.

Власники автівок виїжджають на тротуари та пішохідні доріжки, унеможливлюючи прохід пішоходам, – повідомляють у Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

Водії залишали свої машини в заборонених місцях на вулицях Конякіна, Кравчука та Євгена Сверстюка. 

https://www.facebook.com/uavolyn/videos/240873736794706/

Найбільше місце скупчення водіїв, які порушують правила паркування, фіксують  в щойно зробленому сквері на проспекті Волі, поблизу дитячої поліклініки. Там інспектори працювали з самого ранку та склали на цій локації більшість протоколів. 

«Водії повинні пам’ятати, що санкція статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення тягне за собою накладення штрафу в розмірі від 340 до 1360 гривень», – зазначають муніципали.




коментарів: 2
  1. знайшли місце біля дитячої поліклініки… навіть хижаки біля водопою в спеку не полюють – зробили би там полюдську стоянку.

    • 100%. Міста України не готові вмістити таку кількість авто. Тому спочатку потрібно облаштувати достатню кількість паркувальних місць, а вже потім штрафувати за неправильну парковку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця