<

У Луцьку вилучили фальсифікований алкоголь на 250 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:28 | 12.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В рамках операції “Акциз-2019” податківці виявили підпільний цех, в якому лучанин організовував виробництво та збут фальсифікованого алкоголю.

Цех чоловік обладнав в одному з приміщень власного обійстя, при цьому виготовлення фальсифікату здійснювалося в жахливих санітарних умовах, – інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Виготовлена таким чином горілчана продукція під виглядом відомих українських торгових марок розливалася у підготовлену скляну тару.

Крім того, в ході проведення заходів виявили коньяк, що був підготовлений до розливу та реалізації. За попередньою інформацією з’ясовано, що ймовірно фальсифікат реалізовувався в «дрібних» торгових точках міста Луцька та Луцького району.

Всього вилучили 749 пляшок готової алкогольної продукції, 25 літрів коньяку та 240 літрів рідини з характерним запахом спирту, а також обладнання для незаконної діяльності, зокрема: порожні скляні пляшки, корки, пластикові каністри, пакети “bag-in-box”, картонні коробки, шланги, лійки, фільтри, насоси тощо. Крім того, вилучили і 685 підроблених марок акцизного податку.

Орієнтовна вартість алкоголю становить 250 тисяч гривень.

Наразі проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального провадження, вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця