<

У Луцьку на вихідних спіймали трьох водіїв, які перебували в стані алкогольного сп’яніння

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:15 | 3.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

З 31-го жовтня по 1-ше листопада патрульні зловили у Луцьку трьох водіїв, які перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції у Волинській області.

Цих вихідних луцькі патрульні отримали орієнтування, що водій ВАЗ 2109 керує у стані алкогольного сп’яніння. Інспектори правопорядку виявили автівку на вулиці Ковельській. Водій пройшов огляд на стан сп’яніння у лікарні. Результат — позитивний.

Згодом на проспекті Грушевського інспектори помітили автомобіль Mercedes-Benz С 220, який порушив правила дорожнього руху.

Патрульні зупинили автівку, а у водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння на місці події показав результат у 2,29 проміле (перевищення допустимої норми у 11 разів).

Також, 1 листопада на проспекті Грушевського патрульні виявили автомобіль ВАЗ 2101, водій якого рухався у темну пору доби без увімкненого ближнього світла фар.

Інспектори правопорядку зупинили транспортний засіб, а у водія виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на місці події показав результат у 2,49 проміле, що в 12 разів перевищує допустиму норму.

На усіх водіїв патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та інші адміністративні матеріали, відповідно до скоєних правопорушень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця