<

У Криму пересохли два водосховища, ще одне – на межі висихання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:31 | 28.02.2021 / Новини / /
Перегляди
4
/ коментар 21

У захопленому Росією Криму запаси Сімферопольського і Загорського водосховищ виснажилися, а Балановське водосховище наближається до висихання.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

Так, на 26-те лютого, повністю виснажені запаси Сімферопольського і Загорського водосховищ. За місяць, незважаючи на рясні снігові опади, води в них так і не додалося. Наближається до “мертвого об’єму” й Балановське водоймище.

Згідно з моніторингом, ще на початку лютого найбільш близькими до “мертвого об’єму” були Балановське, Тайганське і Партизанське водосховища. Сімферопольське та Загірське водосховища на той момент вже пройшли цю позначку.

У січні 2021 року Український Національний центр управління та випробувань космічних засобів також провів супутниковий моніторинг змін площі водних дзеркал водосховищ Криму. Згідно з даними моніторингу, площа кримських водосховищ за останній рік істотно зменшилася.

Довідка: Мертвим об’ємом водосховища називають таку кількість води в ньому, яку в нормальних умовах експлуатації вже не можна використовувати.

Нагадаємо:

  • Загорське і поєднане з ним 18-кілометровим водоводом Щасливенське водосховища раніше були головними джерелами питної води для всіх населених пунктів південного берегу Криму – від Гурзуфа до Фороса.
  • Російський уряд продовжив так звану програму з розвитку Криму і Севастополя та збільшив обсяг її фінансування на 112,5 млрд руб. Один з пріоритетів програми – забезпечення Криму дефіцитною прісною водою.




коментарів: 21
  1. Крим—це Україна!!! А значить-там живуть українці. А значить–так їм і треба! Хай повсихають. Чи в такій логічній конструкції щось не так?

    • Не так! Крим це окупована росією територія України, а за долю окупованих територій і жителів, що там проживають відповідають окупанти, то чому ми повинні допомагати тим, хто нас пограбував утримувати вкрадене в нас? Тим більше кримчани самі вбільшості хотіли до росії, от і мають те за що боролись.

      • прально, Олежка ! хотів до рашки – отримуй відсутність води, хотів до еуропи – отримуй відсутність (газу, електричества, дізеля – потрібне підкреслити) … а шо саме – путя тобі трохи пізніше розкаже… і не кажи потім “а нас за шо”

        • Судячи з твоїх коментарів, то за трохи дешевший газ ти би мабуть не тільки Батьківщину, а і матір рідну продав.

          • Батьківщину ти вже продав за обіцянки…

  2. Тю…А нас на кожному кроці вчать кричати,що Крим-це Україна. А треба:”Крим-це окупована частина України”. А потім-скільки втюхували в голову,що невеличка купка кримчан хотіла до Росії,а тут-більшість кримчан були за!!.. Олег, ти сам показав, як думають адекватні люди,а не тісто, яке живе двойними стандартами. Значить моя логічна конструкція(двойних стандартів)розсипається,як карточний “домік”. Я з тобою цілком згоден. Все треба називати своїми іменами.

    • А хто тобі сказав, що лише купка кримчан кричали: “пуцін ввєді войска а то бандери с фашистами детей пораспинают”? Це кричала більшість на сході і в Криму після багаторічної
      промивкии мізків зомбоящиками. За багато років перед цим кацапи для виду підписували з нами різні договори про дружбу, співробітництво, стратегічне партнерство, а самі втіхаря готували проект новоросія і окупацію Криму. Вели активну інформаційну, економічну, політичну і військову підготовку до вторгнення.

      • ..але зараз у кримчан очі відкрилися, і вони готують повстання для поверненя в обійми неньки…тільки сил не вистачае, бо води нема…

          • а шо саме робить ? газ продае кримчанам дешевше ніж ненька в 2,5 рази ? мдя, з такою пропагандою боротися важко…

  3. До операції “майдан” штати разом європейськими підлизами теж готувались роками, промиваючи нам мізки про тупого азірова і яника, про братню єйропу і єйроповське щасливе майбутнє. Що з цього вийшло – всі побачили і відчули. Брехня породжує брехню.

  4. Яке відношення має майдан в Києві, до віроломного і неочікуваного нападу на нашу землю з боку наших псевдо братів і стратегічних партнерів? Що ми їм такого поганого зробили, що вони почали захоплювати наші території і вбивати наших людей?

    • Олежка, дименція це така хвороба, з якою треба до лікаря як можна швидше, не запускай !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця