<

У Кремлі не знають, звідки на Донбасі 700 танків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:01 | 10.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Росія не постачає танки самопроголошеним ДНР і ЛНР, кількість яких досягає 700 одиниць. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков

Дмитро Пєсков нагадав, що ДНР і ЛНР це все-таки Україна, – пише “Корреспондент” з посиланням на УНІАН.

“Відповісти на питання, звідки там танки, напевно, ви можете з однаковим ефектом запитати і Москву, і Київ, звідки там танки. Тут я не маю інформації, – сказав Пєсков. – Я можу вам сказати, що, природно, не від Росії”.

На питання, звідки ж можуть узятися танки, якщо окупована частина Донбасу межує тільки з РФ і Україною, Пєсков сказав: “Це все-таки Україна, це райони, непідконтрольні Києву, але це ж Україна, незважаючи на те, що Київ відкидає ці регіони”.

За його словами, треба питати у влади України, чому така ситуація склалася і чому відбувається пробуксовка з реалізацією Мінських домовленостей.

Коментуючи заяви депутата Держдуми РФ Сергія Железняка про можливий приїзд “нових добровольців” з Росії на Донбас, Пєсков зазначив, що “офіційними каналами жодні добровольці туди не потрапляють”.

“Разом з тим, природно, що є громадяни Росії, які в добровільному порядку відправляються для захисту людей від агресивних дій ЗСУ”, – сказав він.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця