<

У дитячому таборі на Арабатській стрілці під час виступу на сцені померла дівчина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:49 | 31.08.2021 / Новини / , /
Перегляди
622
/ коментарі 2

29-го серпня близько 21:00 у дитячому таборі «Буревісник», що на Арабатській стрілці на узбережжі Азовського моря, під час виступу на сцені знепритомніла і померла 15-річна дівчина.

У той вечір дівчинка виступала на сцені разом із іншими дітьми, повідомляє компанія “АрселорМіттал Кривий Ріг”, якій належить табір, – передає Українська правда.

Згідно з повідомленням, медики табору надали дівчинці першу медичну допомогу, провели реанімаційні заходи та викликали “швидку” з Генічеська. Зрештою, лікарі табору вирішили не чекати на карету і повезли дитину до лікарні самотужки, на машині закладу.

Проте, на жаль, реанімаційні заходи лікарів табору та лікарні не допомогли. В реанімаційному відділенні Генічеської лікарні констатували біологічну смерть дівчинки.

За попередніми висновками медекспертів, дитина померла через гостру серцеву недостатність, викликану кардіоміопатією”.

У компанії кажуть, що, згідно з медичною довідкою дівчини, проблем зі здоров’ям вона не мала: жодних діагнозів та рекомендацій лікаря щодо обмеження фізичної активності.

За словами педагогів, які приводяться у повідомленні, дівчина була “активною та ініціативною, лідеркою, капітаном загону, завжди брала участь в усіх таборових заходах та часто сама вигадувала цікаві розваги для дітей”.

За фактом смерті дитини в таборі проводиться спеціальне розслідування.




коментарів: 2
  1. Вакцина в дії.
    І то ше при тому, шо на кожен випадок про який ми чуємо, приходиться мінімум тисяча, про який не знаємо.
    Шо, мотлох, тобі вже прояснюється хто і де справжні вороги нації чи безкоштовні пряники і вакцини безнадійно затуманили очі?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер