<

У день виборів під Києвом невідомі жорстоко вбили чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:46 | 22.07.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 3

У Славутичі Київської області у день виборів, 21 липня троє невідомих напали на чоловіка. Хлопець помер на місці.

Перші деталі трагедії розповіли у виданні “Подробиці“.

Повідомляється, що троє невідомих напали на киянина Юрія Булата, який приїхав до Славутича провідати батьків, біля бару “Атлант”. Вони кинулися на нього з ножем і завдали йому травми, несумісні з життям. Молодий хлопець помер на місці від отриманих ножових поранень.

Як розповіли очевидці, нападників було троє. Між чоловіками спочатку зав’язалася словесна перепалка, яка згодом переросла в бійку. Один із зловмисників раптово дістав ніж і вдарив Юрія Булата прямо в горло, перерізавши сонну артерію.

Співробітники поліції змогли затримати двох зловмисників, третього на даний момент – ще розшукують. Інцидент потрапив на камери прихованого відеоспостереження та особи злочинців були зафіксовані.

Що стало причиною конфлікту і чому зловмисники накинулися на хлопця – на даний момент невідомо. Поліція Київської області проводить розслідування і встановлює всі подробиці трагедії.

Як розповів близький друг загиблого в коментарі для Styler, Юрій Булат вже давно мешкав у Києві і працював на виробничому підприємстві. В Славутич приїхав, щоб побачитися з рідними.

“Три людини, які били Юру і в результаті вбили, в так званій вірменській банді, яку очолюють брати Хачатрян. Підозрюваних звуть Євген Стаханов, Євген Барабаха і Дмитро Рибак. Що сталося в 5 ранку в тому барі — можна тільки здогадуватися. Але біля бару “Атлант”, де все це сталося, репутація склалася вже давно не найкраща. Там постійно збираються “місцеві авторитети”, – повідомив близький друг загиблого.




коментарів: 3
  1. Тільки хачі можуть нападати троє на одного, цих шакалів треба ізольовувати від людей!

  2. Тої чорноти вже забагато в країні, треба з ними жорсткіше в плані покарань, бо воно нагліє гірше хасидів. Дикуни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця