<

“Тарифний майдан” є політичною акцією, – Володимир Демчишин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:44 | 27.10.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

“Тарифний майдан” – це політична акція. Про це під час брифінгу журналістам повідомив міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин, передає кореспондент УНН.

“Мені здається, що це політична акція. Цікаво, до речі, як вона буде далі розвиватися. Мені здається, що політична увага спаде і організатори акції можуть прийняти рішення перейти до іншої форми ведення переговорів”, – заявив В.Демчишин.

Як повідомляв УНН, за підрахунками Міненерговугілля, щонайменше 40% українців можуть платити за газ при нинішніх тарифах. Про це під час брифінгу журналістам повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин.

Нагадаємо, з 1 жовтня в Україні почали діяти зимові тарифи на газ, що використовується для потреб населення.

Так, для індивідуального опалення або комплексного споживання (індивідуальне опалення, приготування їжі та/або підігрів води) у період з 1 жовтня по 30 квітня включно ціна за обсяг, спожитий до 200 куб. м природного газу на місяць включно, становитиме 3,6 тис. грн за 1 тис. кубометрів.

При цьому, відповідно до постанови, у цей період ціна за обсяг, спожитий понад 200 куб. м газу на місяць, встановлена на рівні 7,188 тис. грн за 1 тис. кубометрів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця