<

Талановиті діти з Волині побували на прийомі у подружжя Порошенків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 20.12.2018 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Шестеро талановитих дітей з Волинської області 19 грудня гостювали на прийомі у Президентського подружжя.

Про це йдеться на офіційній сторінці голови Волинської ОДА Олександра Савченка у фейсбуці.

Талановиті діти з усієї України 19 грудня 2018 року гостювали на урочистому прийнятті подружжя Порошенків з нагоди Дня Святого Миколая. До участі запросили дітей віком від 12 до 18 років, які мали вагомі досягнення у сфері освіти, науки, культури, техніки, інформаційних технологій.

До числа запрошених увійшли й шестеро волинян, які відзначилися своїми успіхами на лише в області, а й на теренах усієї України. Серед них:

Олександр Левак, учень 11 класу комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс № 9 Луцької міської ради». Олександр – поціновувач екології. На його рахунку чимало перемог у змаганнях. Зокрема, І місце у секції економічної теорії та історії економічної думки ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, ІІ місце у ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з економіки, ІІІ місце на Всеукраїнськомуі турнір юних економістів.

Віктор Павліха, учень 11 класу комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс № 9 Луцької міської ради». Серед перемог – І місце у секції економічної теорії та історії економічної думки ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково дослідницьких робіт, ІІ місце у ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з економіки, ІІІ місце на Всеукраїнськомуі турнір юних економістів.

Юлія Давидюк – учениця 10 класу загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів села Любче, Рожищенського району, Копачівської ОТГ. Юлія – вихованець гуртка орнітологів Волинського обласного еколого-натуралістичного центру. На її рахунку ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі юних зоологів та тваринників та І місце у Всеукраїнській природоохоронній акції «Птах року».

Едуард Ходзінський – учень 10 класу Підгайцівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Луцького району. Він призер обласних відкритих змагань з автомодельного спорту серед учнівської молоді (трасові, кімнатні кордові моделі), відкритих особисто-командних змагань з автомодельного спорту (трасові моделі) на Кубок Галичини та Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді (юніори) з автомодельного спорту (трасові моделі).

Андрій Грищук – учень п’ятого класу комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа I-III ступенів № 16» Луцької міської ради. Хлопець – призер обласних відкритих змагань з автомодельного спорту серед учнівської молоді (кімнатні кордові моделі), Чемпіонату України з автомодельного спорту (юнаки) (кордові моделі, у приміщенні), Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді (юнаки) з автомодельного спорту (кордові моделі, молодші школярі) (ІV ранг).

Ярослав Карпук – учень 8-А класу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» смт Стара Вижівка. Ярослав здобув І місце в обласному фестивалі «Золоте зернятко», Гран-Прі обласного фестивалю «Срібні дзвіночки», І місце на Міжнародному дитячому конкурсі «Перлина Fest»; ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі «Яскраві діти України», Гран-Прі відкритого фестивалю пісні і танцю національних меншин «Україна – мій дім» та І місце на Всеукраїнському фестивалі дитячої творчості «Пісня над Бугом».

В рамках заходу заплановано обмін досвідом між дітьми, презентації робіт та досягнень учасників, а також знайомство з потенційними спонсорами та меценатами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця