<

Святковим концертом, розвагами та урочистостями Благодатне відзначило День селища

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:51 | 27.08.2018 / Новини / /
Перегляди
52
/ Коментарі відсутні

У неділю, 26-го серпня, Благодатне, яке підпорядковане Нововолинської міській раді, відсяткувало 62-річницю заснування селища та День шахтаря. З цієї нагоди відбувся концерт  та пройшли урочистості.

Селище Жовтневе, яке в 2016 році перейменували на Благодатне, побудоване на території села Біличі Іваничівського району спеціально для шахтарів копальні № 6 та № 7, які відкрилися у 1956 та 1957 роках.

Мешканці селища зібралися на центральній площі, щоб відзначити День селища та День шахтаря. Та коли розпочався дощ, святкування продовжили в Будинку культури.

Музичні вітання звучали від артистів Іваничівщини. Учасники самодіяльності виступали на чолі з головою Литовезької  ОТГ Іваном Іванчуком.

За ініціативи народного депутата України Ігоря Гузя та фінансової підтримки Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом ” відбувся виступ оркестру з Володимира-Волинського та нововолинського гурту «КРОК», який запалював публіку ввечері.

З вітальним словом під час урочистостей виступили селищний голова Олександр Топорівський, заступник міського голови Нововолинська Олександр Громик, помічник нардепа Ігоря Гузя Борис Карпус, депутат Нововолинської міської ради Микола Карпач, депутат Волинської облради Валерій Курстак.

Окремим мешканцям Благодатного вручили відзнаки та нагороди.

Помічник Гузя Борис Карпус звернувся з вітальним словом та вручив подяки ветерану шахтарської праці Володимиру Завіші, волонтеру Олександру Мазурку та селищному голові Олександру Топорівському.

Також з ініціативи нардепа Гузя та фінансової підтримки Фонду Палиці, спільно з депутатом Нововолинської міськради від партії “Укроп” Карпачом, під час урочистостей було вручено мультифункційний пристрій та м’ячі для школи № 8, що у селищі.

Вчителька початкових класів Алла Мед попросила про таку підтримку ще в травні на зустрічі з парламентарем. Освітянка висловила щиру вдячність, адже пристрій допоможе в навчанні першокласників, яких цьогоріч зустріне в школі.

У цей день на центральній площі для дітей підготували різноманітні розваги, а ввечері на всіх чекала святкова дискотека.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер