<

Світовий банк підтримує земельну реформу в Україні – заява

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 11.11.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 7

Світовий банк висловлює цілковиту підтримку запланованому керівництвом України відкриттю ринку сільськогосподарських земель.

Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку у фейсбуці представництва Світового банку в Україні.

“Земельна реформа потрібна для того, щоб українські фермери могли купувати і продавати землю сільськогосподарського призначення, щоб вони мали доступ до кредитів, мали можливість інвестувати та диверсифікувати джерела своїх доходів, а власники землі могли отримати належний їм прибуток за свій найцінніший актив. Це піде на користь всім фермерам – малим, середнім та великим, так і землевласникам”, – йдеться у повідомленні.

У Світовому банку вважають, що “реформа підвищує рівень життя українського народу шляхом розкриття сільськогосподарського потенціалу країни. Запланована реформа також включає заходи для обмеження концентрації землі в одних руках, припинити рейдерські атаки і надати фінансову допомогу малим фермерам”

“Двох десятиліть закритого ринку та непрозорості, що стимулює корупцію, вистачило всім – настав час земельної реформи”, підсумували в організації.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з делегацією Світового банку на чолі з президентом організації Девідом Мелпасом.




коментарів: 7
  1. Який там потенціал???
    З xfермера толку як і з підприемців”

    Приватні”підприємства на Україні це біда для України

  2. В Голандії 1г коштує 70тис.євро, то хай і у нас така ціна буде а не задарма Європа скупить .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа