<

Створили фільм про Сашка Капіноса, який загинув на Майдані

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:50 | 5.09.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Друзі у відео увіковінили пам’ть Героя «Волинської Січі» Сашка Капіноса, який загинув на Майдані.

Про це повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

18 лютого він телефонував та казав, що якщо нічого не зміниться — повернеться у рідне село, але вже увечері між 21:00 та 22:00 годинами отримав поранення голови від вибуху гранати під час атаки силовиків біля барикади поблизу Будинку профспілок. 18-го лютого увечері 35 сотня мала завдання обороняти двір Будинку профспілок.

«Ми закидали міліцію коктейлями Молотова, вийшли з двору і всі кажуть, що треба йти відпочити. А Сашко перебиває: «Ні, нікуди не йдемо, тому що людей небагато, Беркут може прорвати кордон». Ми погодилися. За годину він отримав смертельне поранення», — пригадує Сергій Мерчук.

Пораненого Героя відвезли до лікарні, де йому зробили операцію. Перед операцією Олександр був при свідомості. Сказав, що в нього стріляли. Навіть тоді переконував: «Все буде добре, ми переможемо!» Боровся до останнього. Після надзвичайно важкої та тривалої операції прийшов до тями, але травма була надто складною.

19 лютого помер після 4-годинної операції в лікарні — зупинилось, не витримало серце.




коментарів: 2
  1. ну був майдан і що? Нова влада краде більше за стару.Забрала майданівська влада копійчані пільги у багатодітних та дітей війни, ціни ростуть, електрика, тарифи. Хочуть податки ввести навіть на хрущовки. Одна тільки Ліпецька кондитерська фабрика квітне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця