<

Співачка Анастасія Приходько збирається йти у політику

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 6.01.2018 / Новини / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Популярна співачка, Заслужена артистка України Анастасія Приходько не виключає, що через певний час може піти в політику.

Про це пише “Народна Правда” з посиланням на інтерв’ю артистки виданню gazeta.ua.

За словами колишньої учасниці музичного конкурсу “Євробачення-2009”,  політика — це “велика відповідальність”.

“Не можна йти в політику, якщо не розбираєшся в тому чи іншому питанні. Треба дуже багато знати і вміти. Хочу допомагати дітям … матерям-одиначкам, наприклад. Хоч якось поліпшити їхнє життя. Скільки дітей потребують не стільки допомоги, скільки любові. любові багато не буває … Але мені, дійсно, хочеться робити це як політик, щоб мати важелі для поліпшення їхнього життя”, — підкреслила Приходько.

Нагадаємо, популярна співачка, патріот, громадський діяч і Заслужений волонтер України — Анастасія Приходько в інтерв’ю “Народній Правді” розповіла про те, як це — повертатися з концертних рейдів у зоні АТО в мирний і ситий Київ. Вона пояснила, чому не відвідує світські тусовки, і заявила: “Виникає бажання, ось прямо зараз взяти автомат і розстріляти ворогів”.

Також нагадаємо, що раніше Приходько різко засудила популярну співачку Ані Лорак, яка в основному гастролює в Росії, після концерту в Києві і заявила: запроданців не пускайте. Вона вважає, що необхідно прийняти закон про артистів, які гастролюють в РФ.

На думку Анастасії, Україна зараз не має права на компроміси – або вона воює і належно реагує на “гастролерів”, або заплющує очі на війну.

“Потрібна державна політика, на яку патріоти зможуть опиратися. Бо зараз ці протести (щодо виступів українських виконавців, які концертують і Росією, – Ред.) переважно не сприймають серйозно самими артистами, які їздять у Росію і дають концерти в Україні. Якщо у нас буде підтримка від політичних сил, тоді процес піде набагато швидше”, – переконана співачка.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця