<

Солдатські матері України подали до суду на Президента і Верховну Раду, – ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:35 | 2.04.2015 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Громадська організація «Спілка матерів «Захист» позивається до президента України Петра Порошенка та Верховної Ради України.

Про це кореспонденту «Преса України» повідомило джерело з Вищого адміністративного суду України.

ГО «Спілка матерів «Захист» позиваються до Петра Порошенка та депутатів ВРУ та вимагають служителів Феміди визнати бездіяльність українського президента в питанні організації оборони країни – протиправною.

Окрім того, представники цього ГО хочуть щоб суд зобов’язав главу держави оголосити стан війни, а Верховну Раду підтримати президента та проголосувати за введення воєнного стану в Україні або окремих регіонах.

У постанові Вищого адміністративного суду запропоновано Петру Порошенку та ВРУ протягом десяти днів з дня отримання цієї постанови надати письмові заперечення проти позову та докази, які підтверджують заперечення.

Нагадаємо, що речник зовнішньополітичного відомства України Євген Перебийніс заявив, що у разі зриву тих домовленостей, які були досягнуті в Мінську під час переговорів у «нормандському форматі», президент України Петро Порошенко можливо введе воєнний стан.

Сам Петро Порошенко неодноразово наголошував, що може ввести воєнний стан в Україні в зв’язку із російською агресією в Україні.

4Sw2EbBYt7Q
YgWidGxyFjQ
79oF7vvw2cc




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця