<

Siri заговорить українською? Apple шукає українськомовного фахівця для голосового помічника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:08 | 22.09.2020 / Новини / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

На сайті Apple 21-го вересня з’явилася вакансія аналітика анотацій для команди голосового помічника Siri з поміткою «українськомовний». Серед головних вимог — знання української та англійської мов.

В описі вакансії зазначається, що працівник буде слухати і транскрибувати аудіофайли для оцінки відповідей Siri та правильності використання нею мови за встановленими заздалегідь критеріями, – передає Громадське.

Більшість вимог у переліку — так звані «м’які навички» на кшталт уміння працювати в команді, виконувати поставлені завдання вчасно, зосереджуватися на роботі тощо. Обов’язковим є відмінне знання української та англійської, зокрема вміння розпізнавати їх на слух.

Бажаною є наявність диплому бакалавра або попереднього аналогічного досвіду роботи. Місце роботи — ірландське місто Корк, де розташоване європейське представництво Apple.

Раніше стало відомо, що українські студії озвучки Postmodern Postproduction і «Так Треба Продакшн» стали офіційними партнерами стрімінгового сервісу Netflix. Студії отримали найвищий партнерський статус (Gold) і з’явилися в офіційному переліку партнерів стрімінгу. Вони займатимуться дублюванням, транскрибуванням та контролем якості фірмової продукції Netflix українською мовою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер