<

Щодня переправляли за кордон цигарки на 30 тис. доларів: з Турійщини гелікоптером перевозили контрабанду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:47 | 20.05.2021 / Новини / /
Перегляди
546
/ Коментарі відсутні

Учасники злочинної групи у Ковельському районі налагодили механізм нелегального переправлення через кордон цигарок до $30 тисяч на день за допомогою гвинтокрила.

Правоохоронці встановили, що організатори придбали в одній із східних областей України гелікоптер “Robinson r-44”. У квітні 2021 року ділки завершили обладнання вертольота під контрабандні перевезення, – повідомляє пресслужба СБУ.

Зазначають, що літальний засіб перетинав кордон на низькій висоті, щоб не бути запеленгованими прикордонниками. Гвинтокрил приховували у замаскованих ангарах.

Правоохоронці затримали зловмисників у Ковельському районі під час чергової спроби переміщення 15,2 тис. пачок цигарок українського виробництва. Крім товару у ділків вилучено гелікоптер і мікроавтобус, все загальною вартістю майже $85 тисяч.

У межах кримінального провадження планується повідомити зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 28 та ст. 334 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство. Операція проводилась спільно зі співробітниками Луцького прикордонного загону, під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер