<

Щоб відремонтувати волинські дороги необхідно 29 мільярдів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:20 | 21.10.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Для того, щоб привести всі дороги у Волинській області в належний стан, необхідно приблизно 29 мільярдів гривень.

Про це йшлося 21 жовтня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства, – інформують Волинські Новини.

Як розповів т. в. о директора, заступник директора департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації Віктор Довгополюк, цьогоріч заплановано здати в експлуатацію 69 кілометрів доріг після проведення капітальних ремонтів.

Йдеться, зокрема, про 14 доріг по капітальних видатках, визначених у відповідно затвердженому переліку шляхів, котрі першочергово заплановано відремонтувати.

Віктор Довгополюк розповів, що вже проведено 12 тендерів для визначення підрядників. Ще одні відкриті торги оголосили сьогодні – на ремонт дороги та прокладання каналізації в селі Світязь. Ці роботи заплановано продовжити і наступного року.

«На сьогоднішній день обсяг виконаних капітальних ремонтних робіт становить 70%», – сказав Віктор Довгополюк і додав, що в результаті тендерів вдалося зекономити 9 мільйонів гривень, за які «є можливість додатково зробити 2 кілометри якісної дороги».

Водночас Віктор Довгополюк зазначив, що, аби привести у відповідний стан усі дороги області, необхідно близько 29 мільярдів гривень.

Окрім капітальних ремонтів, цьогоріч на Волині здійснено низку поточних, дрібних, ямкових ремонтів доріг. Чимало було передбачено видатків і на утримання автошляхів.




коментарів: 3
    • Мало того що дорогі то і ще більшість ремонтів робиться не якісно. І через кілька років все треба переробляти.

      • Скільки років! Ті ремонти до першої зливи або снігу. Не роки, місяці і треба переробляти. І переробляють.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок