<

Волонтерська допомога з Шацького району вирушила на Схід (фото)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:05 | 28.11.2014 / Шацьк / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На засіданні громадської ради 18 листопада відбулася зустріч громадськості Шацька з представниками християнської волонтерської організації міста Любомль. В підсумку цього засідання присутні дійшли згоди розпочати збір продуктів і теплих речей з Пульмівської та Прип’ятської сільських рад для мобілізованих у зону АТО.

69058_3

26 листопада всі зібрані необхідні речі були доставлені до районного центру. Допомога надійшла не тільки від жителів населених пунктів, а й від підприємців району. Волонтери Шацького району на чолі з Романом Пархомуком, координатором Волинської обласної громадської організації «Правий сектор Волині» у Шацькому районі Олександром Лукашуком та головою районної організації ветеранів Афганістану Володимиром Носулічем організували пакування продуктів.

Shack_ATO2

Переселенець із міста Луганськ Юрій Уткін надав власний транспортний засіб. І вже 27 листопада разом із Волинською обласною організацією Української спілки Афганістану супроводжуватиме волонтерів-початківців на передову. Якщо перша спроба доставити допомогу на передову буде успішною, то згодом такі поїздки планується зробити постійними.

«Шацька райдержадміністрація»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер