<

У Шацьку з’явилися «Небайдужі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:21 | 29.11.2014 / Шацьк / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Розпочала діяльність група волонтерів «Небайдужі», котра має за мету постійну матеріальну й психологічну допомогу солдатам із Шацького району, які беруть участь в АТО. У планах учасників групи – підтримання зв’язку з бійцями, відправлення їм адресних посилок, збір теплих речей, виготовлення маскувальних сіток, сприяння запису солдатів і їхніх сімей на курси психологічної реабілітації тощо.

Група працює у Шацьку. Поки що волонтери збирають речі ручної роботи (вишиті серветки, доріжки, рушники, скатертини тощо), які відправляють на аукціон. На зібрані від продажу кошти закуповують аптечки та кровоспинні препарати для воїнів. Хто бажає бути корисним у цій справі, прохання телефонувати за номером: 096-26-14-303.

Також учасники виготовляють маскувальні сітки білого кольору на військову техніку. Перший виріб, який допомагали плести учні ЗОШ І-ІІІ ст. селища Шацьк (на фото), найближчим часом буде відправлений в зону АТО, на замовлення наших солдатів. Волонтери просять шачан і жителів району допомогти матеріалом – білою тканиною (підійдуть старі простирадла, наволочки, підодіяльники) та самим долучитися до роботи. Контактний телефон: 096-24-20-858. Всі, хто небайдужі, приєднуйтеся до «Небайдужих»! Для волонтерів важлива будь-яка підтримка, порада і навіть тепле слово.

«Шацький край»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця