<

У Шацьку скоро не буде куди вивозити сміття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:57 | 7.07.2015 / Шацьк /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині є полігони для вивозу сміття, які заповнені на 100%, а є й такі, що перебувають на межі переповнення. Такий стан справ може призвести до екологічного лиха, адже з 5 об’єктів вирішувати проблему планують поки на одному. 

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради у голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 6-го липня, – повідомляє Інформаційне агентство “Волинські новини”.

Зі слів першого заступника голови Волинської облдержадміністрації Сергія Кудрявцева, на Волині є лише 10 сміттєзвалищ, які можна використовувати без порушень санітарно-екологічних норм.

«Дуже складна ситуація у селищі Любешів. Тут полігон вже заповнений, але на другу чергу сміттєзвалища вони не виготовили проектно-кошторисної документації. Окрім того, полігон Шацька теж заповнений на 100%, але там провели реконструкція ділянки, що дозволяє зберігати там відходи до п’яти років. Полігон Ковеля теж заповнений на 100 %, його реконструювали і тепер можна додатково захоронити 96 тисяч тонн, що знизило завантаженість до 79%. Значно кращий стан справ на полігоні Каменя-Каширського. Він заповнений на 6%, у Володимирі-Волинському – на 14%, Торчині – на 20%, Старій Вижві – 24%. Трохи більша завантаженість у Ратному – 40%, Нововолинську – 42%, Локачах – 44%, Луцьку – 45%», – доповів Кудрявцев.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця