<

СБУ повідомила про підозру священнику з Лаври, на богослужінні якого прославляли «русскій мір»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:38 | 1.12.2022 / Новини / , /
Перегляди
283
/ коментарі 4

Служби безпеки України повідомила про підозру організаторам богослужіння, під час якого у Києво-Печерській Лаврі вихваляли «русскій мір».

Про це повідомляють на сайті СБУ.

У ході досудового розслідування встановлено факт протиправних дій одного із священнослужителів і його спільників, які брали участь у тій службі. Це підтверджено відповідними експертними дослідженнями.

Так, вказані особи підозрюються у вчиненні правопорушень за ч. 2 ст. 28 та ч. 1 ст. 436-2 Кримінального кодексу України (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників, вчинене групою осіб).

“Ті, хто в умовах повномасштабної війни, яку розв’язала росія проти України, чекає на “пробудження матушкі-русі”, мають розуміти, що це шкодить безпеці та інтересам України та наших громадян. І ми не допустимо таких проявів”, – заявив керівник СБУ Василь Малюк.

Нагадаємо, 12-го листопада під час богослужіння у Києво-Печерській Лаврі прославляли росію.




коментарів: 4
  1. Залити смоли негіднику до орального отвору) та підпалити нечисть! Яка там ще підозра?)…

  2. скільки тій падолі платять з маскви за те прославляння? Не думаю що безкоштовно воно би таке вякало на тих сатанослужіннях. Я такої ж вище зазначеної думки : гадів та зрадників потрібно знищувати , тим більше у воєнний час.
    Їм видно просто у їхній горОд ще не ‘прилітало’ від служителів їхнього кумира…

  3. Які підозри, нашо ви час марнуєте?!
    Започаткуйте у Лаврі куток “мощєй грєшних” напроти “святих” і почніть з цього запроданця, а паша мерседес нехай у чергу стає

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця