<

Роздавали цукор: на Луганщині поліція відкрила провадження про підкуп виборців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:17 | 26.05.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Поліція зафіксувала перші спроби підкупу виборців – у Луганській області від імені одного з кандидатів безкоштовно роздавали цукор.

24 травня розпочалася виборча кампанія з дострокових виборів до Верховної Ради, як поліція вже отримала три повідомлення про порушення виборчого законодавства, – повідомляє УНІАН.

Як повідомили у прес-службі Національної поліції, повідомлення надійшли до чергових частин поліції у Вінницькій та Луганській областях. За двома повідомленнями відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

“Так, 24 травня в Луганській області до поліції надійшло два повідомлення про підкуп виборців. Зокрема, повідомлялося, що на вулицях міст Сєверодонецька та Лисичанська громадянам безкоштовно роздають цукор від імені одного з народних депутатів України”, – йдеться у повідомленні. Слідчими розпочато кримінальні провадження за ч.2 ст.160 (Підкуп виборця, учасника референдуму) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

За даними місцевого видання Перша смуга, цукор роздавали у всіх містах і районах Луганської області, – пише НВ.

«У всіх містах і районах Луганської області зі стартом передвиборчої кампанії почалася масова роздача цукру виборцям в обмін на паспортні дані і номери телефонів», — йдеться в повідомленні.




один коментар
  1. фурман.ю.а.сначала раздавал по 50 грн,а теперь сахар.один из прихлебателей порошенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок