<

Російський контент в українському ефірі скоротився до чверті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:32 | 5.02.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Зменшення російського медіа-продукту в Україні стимулювало виробництво українських фільмів і серіалів, вважають у Нацраді.

За рік частка російського медіа-продукту в українському ефірі зменшилася в 3-4 рази. Про це свідчать результати моніторингів, проведених Нацрадою з питань телебачення і радіомовлення, повідомляє прес-служба відомства, – повідомляє Корреспондент.

Частка російського медіа-продукту в сьогоднішньому українському ефірі – це 25% від того обсягу, який був в ефірі до вступу в силу в лютому 2015 року закону про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України.
Саме ця ситуація, на думку заступника голови Нацради Уляни Фещук, стимулювала зростання виробництва українських фільмів і серіалів, а також їх частки в ефірах вітчизняних мовників.
Раніше певні українські артисти і співаки затребували від президента Петра Порошенка закрити український ефір для відео- і аудіопродукції з Росії.




один коментар
  1. А чим наповняти? Українського якісног мало, бо всі роки кращі артисти їхали в Москву. Якщо таке фуфло(сорри), як “Останній москаль” виробляти- то краще хай класику курутять. Знову ж – російських композирів з класики викидати чи як?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця