<

Результати зустрічі президентів України і Білорусі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:00 | 22.12.2014 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Мінськ готовий і надалі виступати нейтральним майданчиком у розв’язанні українського конфлікту. А проведенню мирних переговорів – сприятиме. У цьому білоруський глава запевнив Петра Порошенка під час свого візиту до Києва. У разі необхідності Білорусь допоможе Україні негайно – за 24 години, пообіцяв Лукашенко.

Петро Порошенко, своєю чергою, назвав мінські домовленості безальтернативними. Адже їх визнали ООН, ЄС і країни великої двадцятки. І подякував Білорусі за участь у деескалації конфлікту – повідомляє Телеканал новин “24”

Я також окремо дякую Білорусі за чітку позицію щодо суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України. Для нас ваша жорстка позиція, яку ви висловлювали постійно, включаючи позицію щодо так званих виборів у листопаді, надзвичайно важлива,
— запевнив Порошенко.

Щодо торговельних відносин – Лукашенко висловився задоволено. Попри складну ситуацію, Україна не заборгувала Білорусі жодного цента. А товарообіг між обома країнами не впав, а навіть зріс.




один коментар
  1. Они прикованы к подножью
    У президента -пузыря
    И всякий день исходят ложью
    Своё камлание творя.
    Унылой лести прочной кромкой
    Гарант со всех сторон обвит
    Пускай завидует Потёмкин
    Что им не создан этот вид
    Пусть золотым дождём у трона
    Плодятся дебри сорняков
    Красноязычие патрона
    Исправит сотни языков
    Они один другого гаже
    Не ясно гибче чья спина
    И участь этих персонажей
    Заранее предрешена…
    А якщо враховувати Мінські домовленності+ вчорашній візит Назарбаєва,котрий не по своїй волі приїхав,а за проханням знаємо кого,щоб попробувати реанімірувати Тайожний союз,то від імені українських!!! патріотів скажемо:ОСЬ ВАМ!!!___ НазаЛуПу (Назарбаєв,Лукашенко,Путін)…………..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця