<

П’ята спроба потрапити за кордон: поблизу Західного Бугу затримали 23-річного чоловіка

06:27 | 20.05.2023 / Новини / /
Перегляди
1675
/ 1 коментар

Неподалік українсько-польського кордону затримали 23-річного чоловіка, який намагався через річку Західний-Буг потрапити до Польщі. Із собою навіть жилет прихопив.

Під час патрулювання українсько-польського кордону прикордонний наряд відділу «Рівне» помітив на контрольно-слідовій смузі доріжку слідів однієї особи. Прикордонники відразу ж розпочали пошук ймовірного правопорушника. Про це розповіла речниця Волинського прикордонного загону Маргарита Вершинінапише Суспільне.

Невдовзі неподалік Західного Бугу військовослужбовці виявили чоловіка, який збирався незаконно дістатися Польщі.

Зі слів речниці, з собою чоловік мав рюкзак з речами і рятувальний жилет.

Чоловіка доставили до прикордонного підрозділу та склали на нього адмінматеріали за спробу незаконного перетину кордону. Міру покарання визначатиме суд. Санкція статті передбачає штраф, або адміністративний арешт.

Згодом прикордонники з’ясували, що незаконно перетнути кордон чоловік намагався уже вп’яте.

“До цього двічі він попадався прикордонникам на межі з Молдовою, спробував у протиправний спосіб дістатися Угорщини, а у квітні був затриманий на українсько-польській ділянці прикордонним нарядом Волинського загону”, – додала Маргарита Вершиніна.

Нагадаємо, трьох чоловіків, які намагались перетнути українсько-польський кордон, затримали вночі 12 квітня орієнтовно за 500 метрів від лінії розмежування. Прикордонники встановили, що один з них вже третє намагався втекти з України, а його товариш – вчетверте.

Нещодавно за четверту спробу незаконного перетину кордону чоловік постав перед судом. Справу розглядав Іваничівський районний суд і він оштрафував чоловіка на 8,5 тисяч гривень. До слова, своє рішення він пояснив тим, що «побоювався за своє життя в умовах війни».




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер